Моите новите са Бош с тях имам 10000км. и съм много доволен.А колата ми дойде от италия с НГК и едната ми беше изгоряла.Явно небяха сменяни въобще.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи Golden Lodge
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСамо Бош и НГК не слагай.Аз си карам с Лоджи,но не ги купувам от БГ
Ас искам да си ги смена напролет, некаде сам на 90000км, и никогаш не са менени!!!AR 145 1.4TS ex
AR 159 JTDm ex
AR 145 QV
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСамо Бош и НГК не слагай.Аз си карам с Лоджи,но не ги купувам от БГ
ти си карай с Лодж, на боксера са такива, но твин спарковете употребляват други брандове ...
Има написано доста...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКолега mordohy,
ти си карай с Лодж, на боксера са такива, но твин спарковете употребляват други брандове ...
Има написано доста...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Никой не оспорва качествата на свещите Golden Lodge (Magneti Marelli).
Това което искам да кажа е, че в сервизните книжки на Алфа 33, 75, 155 и 164, за свещи са упоменати именно GL.
Но не така седи въпроса при моделите 147, 156, 166 и т.н. Там са упоменати единствено NGK.
Това е препоръката на производителя (Алфа Ромео), пък кой какво ще си слага на колата, си е една друга работа...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНикой не оспорва качествата на свещите Golden Lodge (Magneti Marelli).
Това което искам да кажа е, че в сервизните книжки на Алфа 33, 75, 155 и 164, за свещи са упоменати именно GL.
Но не така седи въпроса при моделите 147, 156, 166 и т.н. Там са упоменати единствено NGK.
Това е препоръката на производителя (Алфа Ромео), пък кой какво ще си слага на колата, си е една друга работа...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment